Haberler

International Automotive Symposium 2012

Published

on

Büyük bir hızla gelişmekte olan Türk otomotiv sanayisine yönelik uluslararası düzeydeki International Automotive Symposium 2012 (IAS 2012), Car Training Institute (CTI) tarafından İstanbul´da 11-12 Aralık 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sempozyumda araç ve sistem konseptleri, malzeme ve üretim teknolojileri, konvansiyonel ve alternatif güç aktarım sistemleri gibi teknik mühendislik konularının yanı sıra otomotiv pazarının genel durumu ve satış sonrası piyasası gibi önemli konular iki gün boyunca toplam dört paralel oturumda detaylı olarak ele alınacak.

Otomotiv sektörünün önde gelen yerli ve yabancı firmalarından yaklaşık 60 üst düzey yönetici ve uzman konuşmacıyı dinleme fırsatı bulacağınız IAS 2012’de, sektöre ilişkin en önemli ve güncel bilgileri edinecek ve aynı zamanda benzersiz bir networking fırsatı yakalayacaksınız.

2012 yılında Türkiye’de gerçekleştirilecek bu en önemli otomotiv etkinliğini kaçırmamanızı öneriyoruz.

IAS 2012’ye katılmak için kaydınızı 13 Ekim 2012 tarihinden önce yaptırdığınız takdirde € 1.300’e varan indirim avantajlarından yararlanabileceksiniz!

Ayrıntılı bilgi için etkinliğin resmi web sitesini www.international-automotive-symposium.com ziyaret edebilirsiniz.

Bu etkinliğin sektörel medya partnelerinden olan Redüktör ve Güç Aktarım Dergisi Dergisi Etkinliğe özel olarak Endüstri Liderleri Otomotiv Özel Rehberi yayınlayacaktır. Bu rehberde yerinizi alman ve organizasyonda yer alan katılımcı ve dinleyicilere ulaşmak için fırsatı kaçırmayın!

Şimdi rehber kaydı için: 0212 252 71 85 arayın!  (advertising)
Yada mesut@gucaktarim.com rehber yazıp gönderin. (advertising)

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version