Haberler

ING Emeklilik’te her KOBİ’nin özel ‘asistan’ı var!

Published

on

Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden ING Emeklilik, ekonominin itici gücünü oluşturan KOBİ’leri desteklemek ve büyümelerine yardımcı olmak amacıyla sunduğu hizmetlere bir yenisini ekledi. 

‘KOBİ Danışmanlık ve Asistanlık Hizmeti’ kapsamında BES planı satın alan KOBİ’lere İnsan Kaynakları, Hukuk, Vergi-Maliye, Dış Ticaret, Fuar programları gibi konularda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulacak. Ayrıca KOBİ’lerin sahipleri  ve çalışanları, konut/iş yeri asistans, yol yardımı, medikal asistans ve organizasyon hizmetlerinden de ücretsiz yararlanabilecek.

ING Emeklilik, Asistans Sektörü’nün öncüsü Interpartner Assistance ile işbirliği yaparak, 1 Aralık tarihi itibarıyla KOBİ segmentindeki kurumsal BES müşterileri için ‘KOBİ Danışmanlık ve Asistanlık Hizmeti’ sunmaya başlıyor.

Bu kapsamda ING Emeklilik’ten BES planı satın alan KOBİ’lere; İnsan Kaynakları, Hukuk, Vergi-Maliye, Dış Ticaret ve Fuarcılık hizmetleri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.

Ayrıca KOBİ sahipleri ve çalışanları işyerlerinde/konutlarında karşılaşabilecekleri elektrik ve su tesisatı problemleri, çilingir ve yapı onarımı gibi sorunların yanı sıra yol yardımı, ambulans ve doktor desteği, rezervasyon, ulaştırma ve bilgilendirme gibi organizasyon hizmetlerinden de belirlenen şartlar dâhilinde ücretsiz yararlanabilecek.

ING Emeklilik Kurumsal Satış Müdürü Hakan Elgin“KOBİ’ler, Türkiye’de firmaların %95’inden fazlasını oluşturuyor ve bu yönüyle ekonominin itici gücü olarak ön plana çıkıyor. ING Emeklilik olarak, KOBİ müşterilerimizi desteklemeyi ve onların büyümelerine yardımcı olmayı görevimiz kabul ediyoruz. Bu amaçla sunduğumuz ‘KOBİ Danışmanlık ve Asistanlık Hizmeti’ ile KOBİ segmentindeki kurumsal BES müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Bu hizmet sayesinde Hukuk, Vergi-Maliye, Dış Ticaret gibi belli başlı konularda danışmanlık sunarken; yine günlük operasyonları sırasında karşılaştıkları birtakım sorunları onların yerine çözen ‘asistanları devreye sokuyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version