Etkinlikler & Fuarlar

İGİAD, 10. Yılını ve Girişimcilik Ödülü takdimini görkemli bir törenle kutladı…

Published

on

 

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati başta olmak üzere üst düzey protokolün de katılımlarıyla, İGİAD 10. Yıl Özel Programı ve 2013 Girişimcilik Ödülü Takdim Töreni, 20 Mart 2014 Perşembe akşamı, İstanbul Eyüp Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Adamları Derneği’nin 10. Yılının kutlandığı ve 2013 Girişimcilik Ödülü’nün takdim edildiği, iş dünyası, oda, birlik ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alkan, 2003 yılından bu güne, 10 yılda yaptıkları çalışmaları, İGİAD’ın ilkelerini, taşıdığı misyonu ve özellikle Bakanlar Kurulu kararı ile “Türkiye” ibaresini aldıktan sonra sorumluluklarının katlandığını katılıcılara aktardı ve teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Programda konuşma yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar; İş Dünyasına “İş’te Ahlakı” 10 yıldır her platformda hatırlatmaya çalışan İGİAD’a bu anlamda teşekkür ederken İGİAD’ı üye profili ile de İTO ile etkileşimi ve bağı güçlü, kısa zamanda büyük gelişme gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak nitelendirdi. Girişimcilik ödülü için de İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekili Dursun Topçu uygun görüldüğü için de ayrıca teşekkür etti. ,

Programda ayrıca Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat, AK Parti MKYK Üyesi ve İGİAD YİK Üyesi Doç. Dr. Ömer Bolat ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati’nin protokol konuşmalarının ardından, İGİAD’ın kurucu üyeleri ve kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen İlim Kültür Eğitim Derneği’ne plaketleri takdim edilerek 2013 Girişimcilik Ödülü Takdim Töreni’ne geçildi.

 

2013 Girişimcilik Ödülü, Sektör Lideri Reis Makina’ ya Verildi

Her yıl, bir önceki yılın girişimci firmasını belirleyen Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD), 2013 Yılı Girişimcilik Ödülü’ne Reis Makina’yı layık gördü.

Ahlaklı ve öz değerlerine bağlı girişimciliği teşvik etmek amacı ile, İGİAD’ın geleneksel hale getirdiği Girişimcilik Ödülü, Reis Makina Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekili Dursun Topçu’ya takdim edildi.

Girişimcilik Ödülü’nü, İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve İGİAD Başkanı Şükrü Alkan’dan alan Dursun Topçu, kendilerini onurlandırdıkları için İGİAD’a teşekkür etti. Dursun Topçu konuşmasında; Makina, İnşaat, Enerji, Hırdavat ve Nalburiye sektörlerinde, yüzyıla yaklaşan ticari geçmişleriyle faaliyet yürüttüklerini ve sektörde oluşturdukları tarihsel güveni, ticari başarıyla ve yenilikçi bir anlayışla geleceğe taşıdıklarını vurguladı. Geleneksel değerleri kurum kültürünün temel yapı taşı gördüklerini ifade eden Topçu, ticaretin yanında; müşterilerimizle sevgi, dostluk ve kardeşlik köprüleri tesis ederek, birlikte büyüme ve birlikte gelişmeyi kendimize ilke edindik, dedi.

İGİAD’ın 10. Yılının kutlandığı görkemli törende ayrıca, İGİAD’ın, bugünü, yeni vizyonu ve gelecekteki hedefleri anlatıldı.

Kamu kurum ve kuruluşları, oda ve birlikler ve STK temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleştirilen programa, iş dünyası da yoğun ilgi gösterdi.

21.03.2014

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version