Geleneksel hale gelen Hes Kablo iftarı yöneticiler, çalışanlar ve sendika temsilcilerini bir araya getirdi.

 Hes_Kablo_Iftar_2

Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Hes Kablo iftarı, Hes Kablo yöneticileri, çalışanları ve sendika temsilcilerinin katılımıyla merkez fabrika binasında gerçekleşti.

Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Genel Müdür Bekir Irak, Türk Metal-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ali Gökkaya ile Hes Kablo, Erciyes Çelik Halat ve HCS firmaları yönetici ve çalışanlarının katıldığı iftar, keyifli sohbetler eşliğinde gerçekleşti.

Her yıl iftar vesilesi ile tüm çalışanlar ile bir araya geldiklerini belirten Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Hes Kablo ailesi olarak işvereni, sendikası, yöneticisi ve tüm çalışanları ile beraber uzun yıllardır karşılıklı anlayışa dayalı, kazan-paylaş hedefi ile birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük kablo üreticisi olmamızın altında aslında bu birlik ve beraberliğe vermiş olduğumuz önem yatıyor. Bu beraberliğimizin uzun yıllar devam etmesini ve bu vesile ile çalışanlarımız ve ailelerinin hayırlı bir ramazan geçirmesi temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi

  Kentsel dönüşümde uygulamadan kaynaklanan duraksamaların önlenmesi için Uygulama Yönetmeliğinin bazı maddeleri…

Nisan ayından sonra gelen faizlerdeki indirim, emlak piyasasını canlandırdı

  Merkez Bankası’nın faiz indirimi ve bankaların hizmete sunduğu alternatifli konut kredisi…

3M, Energy Star Ödülü’ne 10. kez layık görüldü

    3M, EPA Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10.…

Figen Ayan, MedCruise Birliği’nin ilk Türk başkanı oldu

Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, MedCruise Birliği’nin 59.…