Haberler

Günaydın Et’in Lezzeti İnoksan Profesyonelliğiyle Buluşuyor!

Published

on

 

Endüstriyel mutfak sektörüne yenilikçi tasarımları ve üst düzey teknoloji sunan ekipmanlarıyla yön veren İnoksan, devlerin tercihi olmayı sürdürüyor.  Lezzet ve kalite konusunda kendini kanıtlamış olan Günaydın Kebap Restaurant’ın Swissotel şubesinin mutfaklarını projelendiren İnoksan, inovatif çalışmaları ile Günaydın misafirlerinin de gönlünü fethedecek.

Günaydın Grup bünyesinde bulunan Günaydın Kebap Restaurant, Maçka’da bulunan Swissotel The Bosphorus’un içerisine açtığı restoranın mutfağında İnoksan ile işbirliği yaptı. İnoksan’ın dizayn ettiği mutfak göz ve damak zevkini ortak noktada buluştururken, mutfakta harikalar yaratan Günaydın şefleri de düşünülerek inovatif bir mutfak yaratıldı. Swissotel Günaydın Kebap Restaruant’ın mutfağına sektörün son trendlerini adapte eden İnoksan, mekanda fonksiyonel ve tasarruf sağlayan ürünlerine yer verdi.

Birden fazla konsepti içinde barındıran Günaydın markası; kasap- steakhouse, köfte-döner, burger house ve kebap restaurant gibi 4 farklı noktadan misafirlerine leziz bir et deneyimi yaşatıyor. Lezzetini İnoksan mutfaklarıyla taçlandıran Swissotel Günaydın Kebap Restaurant’ın dışında Zorlu Center’da konumlanan Günaydın Steakhouse ve Bağdat Caddesi’nde yer alan Günaydın Köfte-Döner’in mutfakları da İnoksan tarafından projelendirildi.

 

İnoksan hakkında:

Endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İNOKSAN, 1980 yılında Vehbi Varlık tarafından kurulmuştur. İNOKSAN, profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir. 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip İNOKSAN, 5 kıtaya ihracat yapmaktadır. Ülke çapına yayılmış 80 yetkili servis ile satış sonrası hizmetlerini yürüten İNOKSAN‘ın 6 büyük ilde bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan İNOKSAN, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Uluslararası temsilcilikleri vasıtası ve direkt satışları ile üretiminin %35’ini ihraç eden İNOKSAN, uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

http://www.inoksan.com/

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version