Haberler

Gedik TIR’ı İstanbul’da

Published

on

1963 yılında kaynak sarf malzemesi üreticisi olarak kurulan Gedik Holding, 50. yılını özel olarak hazırladığı tanıtım aracıyla tüm Türkiye’yi dolaşarak kutluyor. Trakya bölgesindeki turunu Çorlu ile bitiren Gedik tanıtım aracı İstanbul sanayicileriyle buluşarak Holding’in başarılı yükselişinde büyük önem taşıyan verimli ve kaliteli üretimi anlatıyor…

Ar-Ge faaliyetleri ve %100 yerli sermayesi ile kaynak sarf malzemeleri ve kaynak makineleri üreterek ülke sanayisine ve ekonomisine katkı sağlayan Gedik Kaynak’ın tanıtım aracı, Mayıs ayı itibariyle Türkiye turuna devam ediyor. 6 Mayıs’da Ümraniye’de başlayacağı turuna İstanbul 10 Mayıs Cuma günü Orhanlı ile bitiriyor.

Gedik tanıtım aracı, organize sanayi bölgelerinde ve sanayi sitelerinde düzenlediği bilgilendirme ve tanıtım ziyaretlerinde sanayi kuruluşları ile bir araya gelerek daha verimli ve kaliteli üretim yapmalarına katkı sağlamayı hedefliyor. Türkiye turu çerçevesinde Gedik Döküm ve Vana tarafından üretilen TERMO vanaların yanı sıra üniversite sanayi işbirliğinin ülkemizdeki en iyi örneklerinden biri olan Gedik Üniversitesi’nin de tanıtımı yapılıyor. Gedik Tanıtım Aracı ziyaret ettiği şehirlerde gelen davetler üzerine bazı üniversiteleri de gezerek öğrencilere özel bilgilendirmeler yapıyor.

Gedik Holding yetkilileri konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Organizasyon çerçevesinde sanayicilerimizin kaynakla ilgili yaşadığı tüm soru ve sorunlara cevap vermek üzere hazırladığımız tanıtım aracımızdaki eğitim atölyesinde demolar gerçekleştiriyor, daha hızlı, kaliteli ve verimli üretim yapmalarına imkan sağlayacak teknolojik gelişmelerden ve imalat yöntemlerinden kendilerini haberdar ediyoruz. Çeşitli video ve görsel dokümanlarla eğitimlerimizi destekliyor, gerek kaynakçıların gerekse mühendislerin her seviyede bilgi ve danışmanlık taleplerine cevap veriyoruz. Mümkün mertebe fazla sanayi çalışanının bu hizmetimizden faydalanabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” dedi.

İstanbul Programı

6 Mayıs Pazartesi Ümraniye – İMES Sanayi Sitesi

7 Mayıs Salı Kartesl – Çavuşoğlu Sanayi Sitesi

8 Mayıs Çarşamba Tuzla – GİPTAŞ Sanayi Sitesi

9 Mayıs Perşembe Şekerpınar – Dumanlar Yapı

10 Mayıs Cuma Orhanlı – Plazma Teknik

 

2 Comments

  1. inteleşkop

    12 Mayıs 2013 at 13:19

    tırlarını güçlü ve temiz

  2. inteleşkop

    12 Mayıs 2013 at 13:20

    tırlarınız güçlü

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version