GIDA & İÇECEK

g2m’den Ramazan kumanya paketleri

Published

on

Ev dışı tüketim sektörünün lideri g2m, Ramazan’a özel kumanya paketleriyle satınalmacıların işini kolaylaştırıyor. Standart kumanya paketlerinin yanı sıra, farklı talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda oluşturulabilen butik kumanya paketleri kurumlara alternatif sağlıyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayı yaklaşırken, ev dışı tüketim sektöründe hazırlıklar tam hız devam ediyor. Yeme içme mekanlarının leziz ve zengin iftar menüleriyle birbirleriyle yarıştığı bu ayda, sektörün güçlü tedarikçisi g2m, her yıl olduğu gibi bu yıl da, şirketler için alternatifli kumanya paketleri sunuyor. Personellerine, Ramazan kumanyası vermek isteyen ve Ramazan’a özel sağlıklı ürünleri tercih eden şirketler, g2m’nin kumanya paketlerinden faydalanıyorlar.

g2m’nin ekonomik Ramazan kumanya paketleriyle bilinen markaların; yağ, bulgur, pirinç, makarna, mercimek, tuz, çay, şeker, zeytin, un, çorba, salça gibi ürünlerine kolayca ulaşmak mümkün. Ayrıca, standart kumanya paketlerinin yanı sıra, asgari 300 adetlik siparişler için talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda kendi kumanya paketinizi oluşturabiliyorsunuz. Standart paketlerde Küçük Kumanya Paketleri 32,55 TL’den, Büyük Kumanya Paketleri ise 47,90 TL’den satışa sunuluyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version