Haberler

Finansinvest Türkiye’nin En İyi Yatırım Kuruluşu seçildi

Published

on

Finansbank Grubu bünyesinde yer alan Finansinvest, dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Yatırım Kuruluşu” seçildi. Aralarında Türkiye’den sadece Finansinvest’in yer aldığı 2013 yılının en başarılı yatırım kuruluşları, ödüllerini Ekim ayında ABD’nin Washington kentinde yapılacak olan yıllık IMF toplantısı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek törende alacaklar.

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Global Finance, gelenekselleşmiş ‘En İyiler’ ödülü 2013 sonuçlarını açıkladı. “Türkiye’nin En İyi Yatırım Kuruluşu” ödülüne layık görülen Finansinvest, Global Finance listesinde ülkemizi temsil eden tek finans kuruluşu oldu.

163 ülkede 140 binden fazla okuyucuya sahip olan Global Finance bu ödül için 2012 yılında açıklanan tamamlanmış işlemleri değerlendirdi. Liste belirlenirken sektör uzmanlarının da katkılarıyla, pazar payı, gerçekleşen işlem sayısı, toplam işlem büyüklüğü, sunulan hizmet kalitesi, yapılandırma kapasitesi, yaratıcılık ve dağıtım ağı gibi kriterler dikkate alındı.

Finansbank Yatırım Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saruhan Doğan, küresel ekonomide yaşanan gelişmelerin, hem dünya ölçeğinde hem de bölgesel ve ulusal ölçekte yatırım kararlarında güven ve uzmanlığın önemini arttırdığına dikkat çekti. Finansinvest’in sunduğu bilgi ve deneyime dayalı hizmetlerin, Türkiye ve dış pazarlarda ilgi ve itibar görmesinden memnun olduklarını belirten Doğan, “Finansinvest’in konsorsiyum liderliğinde gerçekleştirilen ve Türk sermaye piyasası tarihinin en büyük halka arzı olan Halkbank İkincil Halka Arzı, 2012 yılında Avrupa’da da en büyük üçüncü işlem oldu. Bu işlem, küresel ekonomideki belirsizliklerin neden olduğu çekince ortamında gerçekleşti. Finansinvest ‘Bizce Mümkün’ anlayışımızdan aldığı ilhamla, zorlu ekonomik iklimde yatırımcının ihtiyaç duyduğu güven ortamını oluşturmaya odaklandı ve elde ettiği başarı ödüle layık görülmesinde etken oldu. Bu başarı tüm çalışma arkadaşlarımız ve bize güvenen müşterilerimizle birlikte elde edildi” dedi.

Global Finance 2013 ödül töreni, Ekim ayı içerisinde ABD’nin Washington kentinde yapılacak olan yıllık IMF toplantısı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için; www.finansonline.com

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version