Haberler

Filli Boya ve Ümit Ünal’dan “İş Dünyası”na ait renklerin konsepti: Filafil

Published

on

 

 

Türkiye’de, kurulduğu yıldan bu yana rengin hayata dokunan her evresine öncülük eden Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumladı. Bu yorumlamanın 6 konseptinden biri olan Filafil, “İş Dünyası” temasıyla başarı iddiası taşıyan mekanlara dikkat çekiyor.

 

Filli Boya Coloration koleksiyonu altındaki “Ümit Ünal İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri”nin 6 konseptinden biri olan Filafil, sonbaharın gelmesiyle insanların tatil modundan çıkıp iş dünyasına geri dönüşüne çağrışım yapıyor. Bu dönemde renge ihtiyaç duyduğumuz mekanlar daha çok iş yerleri ve showroomlar olarak önem kazanıyor.

Tasarım çağında yaşarken; fikirlerin paylaşımı, yeni fikirlerin ortaya çıkması için yapılan paylaşımlar, tartışmalar ve projelerin sunumları  için mekanın verdiği enerji ve etki akıl almaz derecede önemli bir yere sahip. Filafil, iş dünyasına ait bir seçenekler bütünü. Bir başka deyimle bir altın oran sentezi.
Sergi alanına dönüşecek duvarlar, projeksiyon  görevi üstlenen duvar ve kesitler, en doğru renk seçimleriyle başarı imzası taşıyacak proje mekanlarına dönüşüyor. Fikirlerin oluşum ve sonuç duraklarına ait özel seçenekleri içinde barındırıyor. Birçok disipline öncülük eden Filli Boya – Coloration konseptlerinden Filafil, ismini özellikle erkek giyiminde kullanılan bir kumaş cinsinden alan konsept olma özelliğiyle; jean trendlerine ve modanın kalbine hitap eden mekanlara ulaşıyor.

Bu konseptin öne çıkan renkleri; gri tonun en mükemmeli Preton ve mavinin en puslu hali Apsis.

Karakteristik ve Daha Net Duruşu Olan Mekanlar

İş dünyasına ait ve daha ciddi bu renkler kendini bu mekanlarda gösteriyor. Maskülen tavrı olan iş adamının vazgeçilmezlerinden olan bu renkler, mekanlara aydınlık ve konfor duygusu veriyor. Bir giyim klasiği ve mekan işaretlemesi olarak yeniden tanımlanıyor. İş dünyasına ait bir giyim moda literatürü, artık mekan renk ve konseptleriyle yer değiştiriyor. Filafil yapılara, mekanlara, ciddi ve samimi bir uyum kazandırıyor. Home-ofis, showroom, iş dünyasına dair alternatif stüdyo ve ortamların en net hallerine öneriler sunuyor.

Filafil Renklerinin İnsan Ruhuna Yansımaları

Kendi stilini taşıyan, modern iş dünyası bireylerine hitap eden, maskülen hatlarla çevrili bir yaşama ait özel bir karakter. Üretken, mantık ve duygusal denklemi en gerçekçi olan evrensel bir bireyi içinde barındırıyor. Puslu maviler, gri tonlar, gri lacivert tonlar Filafil insanının renkleri.

Türkiye’de ve Dünya’da Filafil Ünlüleri

 

Ali Koç, Güler Sabancı, Saadettin Saran, Cem Boyner, Marithe Francois Girbaud, Norman Foster, George Clooney, Donald J. Trump, Brad Pitt.

“Bir yapı yaratmak düzene koymaktır. Neyi düzene koymak? İşlevi ve nesneleri!”  Le Corbusier

Filli Boya Coloration İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri kataloğundaki renkler, Filli Boya ColorExpress bayilerinden de kolaylıkla temin edebiliyor.

Siz de geleceğin renklerini yakından tanımak, yaşam alanlarınızı geleceğin renkleriyle dekore etmek ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız tıklayın… 

 

 

http://www.filliboya.com.tr/NewColors.aspx

www.filliboya.com.tr

www.facebook.com/filliboya

www.twitter.com/filliboya

Filli Boya
Kurulduğu 1988 yılından beri inşaat malzemeleri sektörünün lideri olan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa’nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, ‘’Filli Boya’’ markası adı altında Avrupa’nın teknolojik zenginliğini Türkiye’ye taşıdı. Filli Boya; yüksek teknolojiye sahip 152.000 m2’lik modern tesislerinde 1200’ü aşkın profesyonel çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yıllık 384 bin ton üretim kapasitesiyle her üründe AB’nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB Boya Standartlarına uygun üretim yapıyor. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan ‘’Filli Boya’’, sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır. Bugüne kadar Türk boya sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak; “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanan ‘’Filli Boya’’, sanayide örnek gösterilen biçimde, bilinen en kısa sürede boya sektörünün en güçlü firması olmuş, 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğini yakalamıştır.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version