Etkinlikler & Fuarlar

Euromaster ailesi, 1. Ulusal Franchise Toplantısı için Antalya’da buluştu

Published

on

 

Avrupa’nın en yaygın lastik dağıtım ağı olan Euromaster, “Başarı Yol Değil, Yolculuktur” teması ile gerçekleştirdiği toplantıyla Euromaster çalışanları ve franchiselarını Antalya’da bir araya getirdi. ‘1. Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda, Ekim ayı itibariyle Türkiye genelinde 262 franchise noktasının 170’inin açılışını gerçekleştiren Euromaster’ın, 2013 yılında elde ettiği başarılar ve 2014 yılı hedefleri paylaşıldı.

 

Avrupa’nın en yaygın lastik dağıtım ağı olan Euromaster, Türkiye’deki ilk franchise toplantısını gerçekleştirdi.

 

Michelin Grubu’nun yüzde 100 iştiraki olan ve lastik hizmetleri ve hafif araç bakımı konusunda hizmet veren Euromaster’ın “Başarı yol değil, yolculuktur” temalı toplantısı Antalya’da gerçekleşti.

Euromaster çalışanları ve franchiselarından oluşan 250 kişinin katıldığı 1. Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda, Euromaster’ın 2013 yılında kaydettiği başarılar ve 2014 yılına dair hedefleri aktarıldı.

Toplantıda Euromaster’ın 2013 yılı içinde motor yağı tedariği için Mobil, akü tedariği için Yiğit Akü, yedek parça ve servis ekipmanları için Bosch ile yaptığı işbirliklerine vurgu yapıldı. 2014 yılında da yatırımların artarak devam edeceği belirtilirken, 2013 yılında hayata geçirilen katma değer katan  hizmetlerin pekiştirileceği ve ağır vasıta araçlarına yönelik yeni hizmetlerin uygulanacağının da müjdesi verildi.

Toplantının ardından etkinliğe katılan davetliler Aşkın Nur Yengi’nin şarkılarıyla unutulmaz bir gece geçirdi.

 

17 ülkede 2 binden fazla servis noktası

17 ülkede 2400’den fazla servis noktasında müşterilerine hizmet veren Euromaster’ın franchise toplantısının açılış konuşmasını Euromaster Genel Müdürü Eric Saignol yaptı.

 

“Başarı yol değil, yolculuktur” sloganı ile 2013 yılında elde edilen başarıların ve 2014 beklentilerinin anlatıldığı toplantıya oyuncu Umut Oğuz ve Erkan Tural canlı performansları ile renk katarken, Euromaster İş Geliştirme ve Operasyon Direktörü Hasan Akçay ise franchiseların en çok merak ettikleri soruları sahnede yanıtladı. Uluslarası Franchise Derneği (UFRAD) Başkan Yardımcısı ve Simit Sarayı Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur da toplantıda konuşmacı olarak yer aldı.

 

Euromaster kısa sürede büyük mesafe kaydetti

1.Ulusal Euromaster Franchise Toplantısı’nda konuşan Michelin Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Eric de Cromieres, Euromaster ile Michelin’in gerçekleştirdiği işbirliği sonucu Euromaster servis noktalarına dönüşen Michelin bayilerinin yeni bir model oluşturduğunu belirterek, “Michelin Grubu olarak 2012 yılının sonunda Türkiye pazarına giren Euromaster’in bu kısa sürede kaydettiği mesafeyi takdir ediyoruz” dedi.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version