Haberler

ESET, çözüm ortaklarıyla Kıbrıs’da buluştu

Published

on

 

ESET NOD32 ve ESET Smart Security ürünleriyle Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirus yazılımlarını sunan ESET, çözüm ortaklarıyla Kıbrıs’da bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 200’ü aşkın bayi ve dağıtıcının katıldığı toplantıda konuşan ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, bir önceki döneme göre ESET satışlarında %12’lik artış kaydettiklerini söyledi.

ESET Türkiye CEO’su Alain Soria

ESET, Türkiye’deki çözüm ortaklarıyla 10-11 Mayıs tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’da Girne’deki Merit Park Otel’inde biraraya geldi. Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana olmak üzere Türkiye çapındaki önemli merkezlerden yoğun katılım gerçekleşirken, buluşmada ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, ESET Türkiye Satış Müdürü Barbaros Akkoyunlu ve ESET’in İstanbul, Ankara ve İzmir ofislerinden teknik uzmanlar ve müşteri temsilcileri hazır bulundu.

Yeni ürün ve uygulamalar tanıtıldı

Toplantıda ESET çözüm ortakları son kurumsal gelişmeler ve ürünlerle ilgili bilgilendirildi, yönetimle fikir alışverişinde bulunuldu, talepler ve ihtiyaçlar değerlendirildi, ayrıca 7/24 ESET Destek gibi son kullanıcıya yönelik yeni uygulamalar tanıtıldı.

Satış grafikleri olumlu

Toplantıda konuşan ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, yeni ve yenilikçi uygulamalarla hem bireysel hem de kurumsal olarak Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sunduklarını söyledi. Soria: “ESET olarak dünya çapındaki 9 araştırma merkeziyle, siber tehditlere karşı savaşta en kapsamlı ve yenilikçi ürünleri sunuyoruz. Bununla birlikte satış sonrasında verdiğimiz kapsamlı destekle de müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine en iyi şekilde cevap verdiğimizi düşünüyorum. Her ay 1000’e yakın kurumsal firma ürünlerimizi tercih ediyor. Satış grafiklerimize baktığımızda ise bir önceki çeyreğe göre son çeyrekte %12’lik yükselme sağladığımızı söyleyebilirim“ diye konuştu.

Çözüm ortaklarına gösterdikleri çaba için teşekkür eden Soria, pazarın nabzını tumak adına verimli bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version