Haberler

Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin Türkiye’de

Published

on

ABD eski Başkanı Bill Clinton ile yürüttüğü çalışmalarla tanınan, motivasyon şirketi Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin; DHL Express’in konuğu olarak Türkiye’ye geldi. Lipkin, DHL Express çalışanları ve iş ortaklarına; başarının kimyasını her zaman, her yerde ve herkesle yakalamanın yolu hakkında bilgi verdi.

Kanada’nın öncü araştırma şirketlerinden Environics bünyesindeki motivasyon şirketi Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin, bugüne kadar 43 ülkede 1 milyon kişi ile bir araya geldi. Bu buluşmalarda elde ettiği kazanımlar ile Environics araştırmaları doğrultusunda sahip olduğu iç görü ve kavramları buluşturan Lipkin; dinleyicilerine, güçlü fikir ve ilkelerin yanı sıra; çalışma hayatında “başarının kimyası”nı yaratmak üzere “kişisel simya” oluşturmanın yöntemlerini aktarıyor.

DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi ve Environics/Lipkin’in Başkanı Mike Lipkin

DHL ile de 2002 yılından bu yana 19 ülkede çalışmalar yürüten Mike Lipkin, 28 Mart 2012 günü düzenlenen özel etkinliklerde DHL Express çalışanları ve iş ortakları ile bir araya geldi.

DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi’nin de katıldığı etkinlerde, “başarının kimyasının her an, her insan arasında ve her yerde nasıl yaratılabileceği” hakkında bilgi veren Lipkin, başarının kimyasının formülünü de verdi. İkinci kez geldiği Türkiye’nin müthiş bir enerjisi olduğunu ifade eden Lipkin, “Siz gördüğüm en gururlu milletsiniz, bu duygularla ilgili bir konu” dedi. 2012 yılının kritik bir yol olduğunu ve yeni bir dönemin başlangıcında bulunduğumuzu söyleyen Lipkin, “2012, Türkiye için de yeni bir dönemin başlangıcı çünkü Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerine giden yolda büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Kişisel simyayı oluşturmanın 10 aşamasını anlatan Mike Lipkin, bugünün simyacılarının girişimciler, sorunları çözüme dönüştüren insanlar olduğunu kaydetti. Lipkin, “Şu anda hedeflediklerimiz ve yapacaklarımız geleceğimizi şekillendirecek. Hayatımızın sonrası için şuandan itibaren eyleme geçmemiz gerekiyor” dedi.

Lipkin’i bir kez daha Türkiye’de görmekten mutluluk duyduklarını belirten DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi “Mike Lipkin’i hepimiz çok yakından tanıyoruz. Kendisi 2002 yılından bu yana şirketimizle 19 ülkede çalıştı. DHL Express’in başarı yolculuğuna önemli katkılar sağladı, içimizden biri oldu. Hatta “uluslararası uzmanlık” eğitimimizi bile tamamladı. O’nun benzersiz deneyimlerinden ve bilgi hazinesinden yararlanma fırsatı yakalayabildiğimiz için, kendimizi şanslı hissediyorum.” diye konuştu.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version