Haberler

Elite World Business Hotel’in Genel Müdürü Murat Köni oldu

Published

on

 

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde otel sayısını 8’e çıkarmayı planlayan Elite World Hotels zincirinin, Aralık ayında İstanbul Florya’da açılması planlanan dördüncü halkası Elite World Business Hotel’in Genel Müdürlüğü’ne Murat Köni atandı.

İngiltere ve Amerika’da mesleki eğitim alıp Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciğinden mezun olan Murat Köni, 24 yıllık mesleki kariyeri boyunca yerli ve yabancı zincir otellerin farklı departmanlarında üst düzey görevlerde bulundu. Uzun yıllar Crowne Plaza ve Holiday Inn Otellerinde üst düzey pozisyonlarda görev alan Köni, son olarak Bayrampaşa Crowne Plaza ve Holiday Inn Express Otellerinde görev yapmıştı.

Yeni görevi ile ilgili olarak heyecanlı olduğunu belirten Köni, hızla büyümekte olan Elite World Hotels zincirinin bünyesinde yöneticilik yapacağı için oldukça mutlu olduğunu ve Elite World Business’in bölgeye farklı bir soluk getireceğini belirtti.

Toplantı odaları ve faaliyet alanı açısından, iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla farklı bir alternatif sunmayı amaçlayan Elite World Business, Atatürk Havalimanı, CNR ve Tüyap Fuar alanlarına yakın bir bölgede, Florya’da konumlanıyor. Elite World Hotels zincirinin dördüncü yatırımı olacak olan Elite World Business Hotel’in toplam 2500 kişi kapasiteli 12 toplantı salonu, 180 odası ve İtalyan Restaurant’ı ile Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

 

 

 

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version