Etkinlikler & Fuarlar

Dünya Devleri Webit’te

Published

on

 

Dünya’nın dört yanında reklama en çok harcama yapan dijital, teknoloji, ve telco uzmanları 6-7 Kasım 2013’de İstanbul’da 5. baskı Webit Kongresi’nde toplanacaklar. Geleceğe yön veren konu ve konuşmacıların yer aldığı kongrede katılımcılar bilişim dünyasının nabzını tutacaklar.

Dünya standartlarında düzenlenen konferanslarda gündem yaratacak 200’ün üzerinde konuşmacıyla Dünya’da yılın en değerli olayı Webit Türkiye piyasası için de öncü olma özelliği taşıyor. Webit kongreleri için 100’ün üzerinde ülkeden 8000’in üzerinde katılımcı İstanbul’a akın edecek.

Procter and Gamble, Unilever, Acer, Master Card, Nokia ve sektörün lider pek çok markası Dünya’nın en inovatif dijital, teknoloji şirketleri, yayıncılar ve kurumlar Webit Kongresi 2013’te olacak.        <http://www.webitcongress.com/>

Birbirinden iddialı konu ve konuklar Webit’te Buluşuyor

Teknolojinin geleceğinin belirlendiği Webit’te dünyanın en önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleşen konferanslarda 3000’in üzerinde temsilci İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde ağırlanacak. Dünyanın her yerinden gelecek katılımcılar için özel programın yapıldığı kongre konuları, teknolojileri, konuşmacı ve etkinlikleri ile teknolojiyle dolu dolu benzersiz 2 gün sunuyor.

11 konferansın yanı sıra workshop’lar, ödül gecesi ve partinin de yer alacağı Webit’te Dijital Pazarlama Ve İnovasyon Konferansı’nda . Mobil Pazarlama, Sosyal Medya, İnovasyon, Siber Güvenlik gibi konular işlenirken Metrix Konferansı’nda CMO, CTO ve CIO’lar; Büyük Data(Big Data), Analitik(analytics), Ölçüm(measurements), Etkileyici Reklamcılık(advertising effectiveness) ve İş Zekası(Business intelligence) konularını tartışacaklar.
<http://www.webitexpo.com/en/2013/marketing.html>
<http://www.webitexpo.com/en/2013/metrix.html>

 

 

Webit’e Katılmak İçin Acele Edin
Dünyadaki en inovatif şirketlerle omuz omuza vermek, şirketlerin üst düzey evrensel ve yerel temsilcileriyle tanışmak ve geleceğin teknoloji fikirlerini yakalamak için 6-7 Kasım’da Webit’i kaçırmayın.

<http://www.webitexpo.com/en/webit/2013/twoinone.html> adresinden Webit’in özel avantajlı 2’si 1 arada fırsatını yakalayın, biletlerinizi %50 indirimli alın.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version