Haberler

Dave Cote 2013 Yılının CEO’su seçildi

Published

on

 Kısa bir süre önce Türkiye’yi ziyaret eden, Honeywell Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dave Cote, Chief Executive dergisi tarafından 2013 Yılının CEO’su seçildi.

 Honeywell Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dave Cote, Chief Executive dergisi tarafından “2013 Yılının CEO’su” seçildi. Bu ödül meslektaşları tarafından aday gösterilen ve seçilen başarılı kurumsal liderlere veriliyor. Chief Executive Dergisi’nin Temmuz sayısı kapağının ayrıldığı ödüllere, ChiefExecutive.net adresli web sitesinde de yer veriliyor.

 Dave Cote, geçtiğimiz günlerde iş dünyasının önde gelen isimleri ve hükümet yetkilileri ile buluşmak üzere Honeywell’in önemli yüksek büyüme pazarlarından biri olan Türkiye’yi ziyaret etmişti. Honeywell’in stratejik iş birimlerinin (Uzay ve Havacılık, Otomasyon ve Kontrol Çözümleri, Performans Malzemeleri ve Teknolojileri ve Otomotiv Teknolojileri) her biri, Türkiye’de giderek daha faal hale geliyor. Türkiye aynı zamanda Orta Asya’daki mega projelerde Türk yükleniciler ile ortak çalışmalar yürüten Honeywell’in bölgedeki büyümesinde de merkez görevi görüyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version