Kısa bir süre önce Türkiye’yi ziyaret eden, Honeywell Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dave Cote, Chief Executive dergisi tarafından 2013 Yılının CEO’su seçildi.

 Honeywell Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dave Cote, Chief Executive dergisi tarafından “2013 Yılının CEO’su” seçildi. Bu ödül meslektaşları tarafından aday gösterilen ve seçilen başarılı kurumsal liderlere veriliyor. Chief Executive Dergisi’nin Temmuz sayısı kapağının ayrıldığı ödüllere, ChiefExecutive.net adresli web sitesinde de yer veriliyor.

 Dave Cote, geçtiğimiz günlerde iş dünyasının önde gelen isimleri ve hükümet yetkilileri ile buluşmak üzere Honeywell’in önemli yüksek büyüme pazarlarından biri olan Türkiye’yi ziyaret etmişti. Honeywell’in stratejik iş birimlerinin (Uzay ve Havacılık, Otomasyon ve Kontrol Çözümleri, Performans Malzemeleri ve Teknolojileri ve Otomotiv Teknolojileri) her biri, Türkiye’de giderek daha faal hale geliyor. Türkiye aynı zamanda Orta Asya’daki mega projelerde Türk yükleniciler ile ortak çalışmalar yürüten Honeywell’in bölgedeki büyümesinde de merkez görevi görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi

  Kentsel dönüşümde uygulamadan kaynaklanan duraksamaların önlenmesi için Uygulama Yönetmeliğinin bazı maddeleri…

Nisan ayından sonra gelen faizlerdeki indirim, emlak piyasasını canlandırdı

  Merkez Bankası’nın faiz indirimi ve bankaların hizmete sunduğu alternatifli konut kredisi…

3M, Energy Star Ödülü’ne 10. kez layık görüldü

    3M, EPA Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10.…

Figen Ayan, MedCruise Birliği’nin ilk Türk başkanı oldu

Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, MedCruise Birliği’nin 59.…