Etkinlikler & Fuarlar

Creavit Cersai 2013’de…

Published

on

Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarında yer alacak Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını İtalya’da sergileyecek.

İtalya’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşecek Cersaie, her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerini buluşturuyor. Ziyaretçilerini 30. Salon C47 standında ağırlayacak olan Creavit, fuarda yeni tasarımlarının yanı sıra geniş ürün yelpazesinden özel ürünlerini sergiliyor.

İnovatif perspektifin yansıması olan ve hem markanın yeniliklerini hem de ürün zenginliğini gözler önüne seren stand tasarımında özellikle vitrifiye takımları ve banyo mobilyaları yer alıyor. İşlevselliği zengin, çizgileri modern ve kalitesi garantilenmiş ürünleriyle gömme rezervuar ve kumanda panelleri, asma ve tek klozetler, pisuar ve lavabolar, armatürler ve banyo aksesuarlarını konsept olarak sunan Creavit; renk, ölçü ve fonksiyonellik açısından zengin alternatifler sunuyor.

 

Tasarım ülkesi İtalya ile Dünya markası Türk Seramiği’nin buluşmasında; ergonomi, hijyen ve tasarımın harmanı Creavit 2013 yeni ürünleri ve 2014 konjonktürü ile fuarda yerini alarak, Türkiye’den dünyanın dört bir yanına ulaşan iddiasını gözler önüne seriyor.

www.creavit.com.tr

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version