Etkinlikler & Fuarlar

CNR’nin düzenlediği Kitap Fuarı karnaval havasında geçecek

Published

on

 

 

 

CNR Kitap Fuarı;  250 marka, 150’nin üzerinde yayınevinin ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 01 Mart’ta Yeşilköy’deki CNR EXPO’da kapılarını açıyor.

 

Çeşitli yarışmalar ve yüzlerce imza günüyle renkli etkinliklere sahne olacak fuarda 20 binin üzerinde kitap, okuyucuyla buluşacak.

 

Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün, “Yılda bir fuar, 17 milyonluk İstanbul’un talebini karşılayamıyor. Bu nedenle yeni bir fuarı gerekli gördük” dedi

 

CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından Basın Yayın Birliği katkılarıyla İstanbul’da alternatif yeni bir kitap fuarı düzenleniyor. CNR EXPO Yeşilköy’de 01-09 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, 200 bin ziyaretçi hedefiyle açılacak. Ana teması ‘Sosyal Medya ve Çocuk’ olarak belirlenen CNR Kitap Fuarı, 20 bin metrekare alanda yapılacak.

Yayıncılık dünyasının önde gelen 150 yayınevinin 250 marka ile katıldığı fuar, çeşitli yarışmalar ve yüzlerce imza günüyle renkli etkinliklere sahne olacak. Büyük bölümü yeni yayınlanmış 20 binin üzerinde kitap, okuyucuyla buluşacak.

Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün

Şehrin kalbinde Kitap Fuarı

CNR EXPO’da ilk kez düzenlenecek Kitap Fuarı ile ilgili bilgi veren Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün, sektörün ve özellikle İstanbul’un yeni bir kitap fuarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Üstün, 17 milyon nüfuslu İstanbul için bir kitap fuarının yeterli olmadığını belirterek, “Nihayet Basın Yayın Birliği’nin de çabalarıyla şehrin özlemi sona eriyor. İstanbul’un yeni kitap fuarı, CNR EXPO Yeşilköy’de, şehrin neredeyse kalbinde metro, metrobüs, tramvay, marmaray gibi tüm majör ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda düzenlenecek” dedi.

Fuarın çocuk ve yetişkinler için sürpriz etkinlikleri olduğunu belirten Münir Üstün şöyle konuştu: “CNR Kitap Fuarı, her görüşten yayıncının ve kitapseverin buluşacağı tam bir kitap karnavalı halinde geçecek. Kültür dünyamızın pek çok resmi ve gayrı resmi ögesinin içten destekleriyle; yayıncıların, kitapseverlerin, İstanbul’un ve İstanbullunun fazlasıyla memnun kalacağını umduğumuz bir fuar düzenleyeceğiz.”

Fuar, ziyaretçi ve katılımcılarına imza günleri, tiyatro gösterileri, konferanslar, söyleşiler ile dopdolu bir içerik sunacak. CNR Kitap Fuarı’nın en ilgi çekici etkinliği ise; ana teması “Okullar Yarışıyor” ve  ‘buhangikitap.com’ üzerinden gerçekleştirilecek yarışmalar olacak.

 

Fuar ücretsiz…

CNR Kitap Fuarı, örneklerinin aksine; ücretsiz giriş, ücretsiz otopark ve kolay ulaşım kolaylığı ile fark yaratacak.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version