ENERJI

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü: “Asıl cevherimiz, çalışanlarımızdır.”

Published

on

Türkiye’nin en emniyetli madenlerinden biri olan Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ), 30 Yıllık başarısını birlikte yol aldığı çalışanlarıyla kutladı. ÇBİ, 20, 23, 27 Eylül ve 7 Ekim tarihlerinde Çayeli Çavuşoğlu Otel’de gerçekleştirilen etkinliklerle, tüm ÇBİ çalışanlarını ve ailelerini kucakladı.

Türk madencilik sektörünün yabancı sermaye iştirakli ilk şirketi olan Çayeli Bakır İşletmeleri, çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirecek etkinlikler ile 30. Yılını kutladı. Bakır ve çinko konsantreleri üreten Çayeli Bakır İşletmeleri, Eylül ve Ekim aylarında Çavuşoğlu Otel’de gerçekleştirilen 4 büyük davet ile tüm ÇBİ ailesini kucakladı.

İşletmenin başarı dolu 30 yılı geride bırakmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten ÇBİ Genel Müdürü Iain Anderson, “Üretim kapasitemiz göz önüne alındığında, Çayeli Bakır dünyadaki diğer madenlere nazaran ‘Hamsi’ balığı olarak tanımlanabilir. Ancak Çayeli Bakır dünya madencilik sektörü içinde yüksek standartlara sahip muteber bir firmadır. Faaliyete başladığımız günden bu yana modern ve etkili madencilik teknikleri ile çalışıyoruz. Bunu başarabilmek için eğitime ve çalışanlarımızın gelişimine çok ciddi miktarda yatırım yaptık ve yapıyoruz. Çayeli Bakır, mükemmel birçok çalışanı olan başarılı ve dünyanın en emniyetli madencilik şirketlerinden biridir.” dedi.

Sıkı emniyet kuralları ile insan hayatının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Anderson, “En büyük hedefimiz ‘Sıfır Zarar’ olduğundan, her türlü kazanın önlenebileceği düşüncesiyle hareket ediyoruz. Kazaları önlemek için zamanını, enerjisini ve kaynaklarını harcamaktan kaçınmayan ÇBİ, bunu on yıllardır sahip olduğu disiplin ve sorumluluk bilinci ile gerçekleştiriyor”, diye konuştu. Anderson, “Asıl cevherimiz, çalışanlarımızdır” diyerek firmanın insan kaynaklarına verdiği öneme dikkat çekti.

İşletme, Türk madencilik sektörüne getirdiği uygulamalar ve yüksek standartların yanı sıra sahip olduğu kurumsal sosyal sorumluluk anlayışıyla da en üst seviyede faaliyet gösteriyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version