Haberler

Callpex ailesi, “White Party” ile yaza “Merhaba” dedi

Published

on

Callpex, çalışanları için düzenlediği “WhiteParty” ile yaza merhaba dedi. Firmanın hizmet verdiği üç lokasyonda da düzenlenen etkinlik, İstanbul’da ve Bingöl’de 4 Temmuz, Yozgat’ta ise 5 Temmuz’da 18.30-22:00 arasında gerçekleştirildi. Çağrı merkezi çalışanları, sürpriz etkinlikler ve dans gösterileri ile doyasıya eğlenirken, Dj A.L.İ.’nin performansıda geceye renk kattı.

 

Müşterilerin kurumlar ile iletişime geçtikleri en önemli ve etkili kanallardan biri olan çağrı merkezleri, dikkat ve enerji gerektiren bir sektör. Çağrı merkezi çalışanları, gün boyu yoğun bir şekilde mesai yapıyor ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet veriyor. Sektör çalışanlarının, iş yoğunluğu nedeniyle, enerjilerini gün boyu, azalmadan, aynı tempoda tutmaları gerekiyor. Etkileşimin en üst düzeyde olduğu çağrı merkezi sektöründe, çalışanların motivasyonunu artırmayı ve iş stresini azaltmayı ilke edinen Callpex, bu düşünceden hareketle, çalışanlarını renkli organizasyonlarla bir araya getiren Callpex Club’ı kurdu.

Callpex Club, çalışanların motivasyonunu artıran etkinlikler düzenliyor

Sosyal aktivite kulübü “Callpex Club” Callpex çalışanlarının enerjilerini en yüksek seviyede tutan ve onları motive eden birçok etkinlik düzenliyor. Bunlardan biri de “White Party”. Callpex’in hizmet verdiği üç lokasyonda da düzenlenen bu etkinlik, İstanbul’da ve Bingöl’de 4 Temmuz, Yozgat’ta ise 5 Temmuz’da 18.30-22:00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Beyazlara bürünen çalışanlar, etkinlikte moral ve motivasyon depoladılar, keyifli anlar yaşadılar. Çalışanlar için enerjinin ve tazelenmenin de simgesi haline gelen parti, Dj A.L.İ.’nin performansıyla daha da renklendi. Sürpriz etkinlikler ve dans gösterileri ile devam eden gece ile birlikte tüm çalışanlar yaza bol enerji ve yüksek motivasyonla girdiler.

Futbol turnuvaları, tracking, paintball, huzurevi ziyaretleri, yardım kampanyaları…

Partiler dışında futbol turnuvaları, tracking, paintball, huzurevi ziyaretleri, yardım kampanyaları gibi etkinlikler de planlayan ve her ay için mutlak bir etkinlik planlayan Callpex, Yılbaşı Party”si, “Kışa Merhaba Party”si, “Yaza Merhaba Party”si gibi büyük organizasyonları yılda üç kez düzenliyor. Ülkemizin değerli markalarına, dış kaynaklı çağrı merkezi hizmetleri, iş süreçleri yönetimi ve katma değerli hizmetler sunan Callpex için çalışanları ayrı bir değer taşıyor.

Callpex bir aile ve çalışanlarımız da bu ailenin bireylerini oluşturuyor

Callpex Club, çalışan verimliliğini artırmak için birçok çalışma gerçekleştiriyor. Tek düze devam eden çalışmaların başarı getiremeyeceğinden hareketle Callpex, çalışanların kişisel ve kurumsal gelişimleri için düzenli eğitimler veriyor. Çalışanlarını Callpex ailenin bireyleri olarak gören firma,  onların Callpex’e olan güvenleri ve sadakatleri artırmayı hedefliyor. Bu da çalışanların performansına ve verimliliklerine önemli oranda yansıyor.

Motivasyon, eğitim ve kurum içi bağlılık olmazsa olmazlardan

Çağrı merkezlerinin tamamen insan odaklı ve genç nüfusun yoğun olduğu bir sektör olduğu için motivasyon, eğitim ve kurum içi bağlılığın kuvvetlendirilmesinin kritik öneme sahip. Firma, “Callpex Club” haricinde Performans ve Ödüllendirme Sistemi ile çalışanlarının iş hedeflerine ulaşmalarını sağlayarak, kendilerini geliştirmelerini de destekliyor. Ayrıca transfer ve atamalar yoluyla çalışanlarına kariyer fırsatı sunuyor. Böylelikle çalışan bağlılığını üst seviyelere taşıyabiliyor. İnsan kaynakları yönetimi ise yapılan iş analizleri ve alınan yeni projeler doğrultusunda doğru işe, doğru kişiyi yerleştirmeyi, bu personelin verimli bir şekilde devamlılığının ve gelişiminin sağlanmasını amaçlıyor.

Çalışanlar için modern ve ihtiyaca cevap veren ortamlar

Düzenlenen organizasyonlarda, çalışanlarının düşünce ve isteklerinden yola çıkıldı. Üç lokasyonda da personelimizin keyifli çalışabilmeleri için modern ve ihtiyaca cevap veren ortamlar yaratıldı. Çağrı merkezi gibi çalışan sayısının fazla olduğu binalarda havalandırma, ısınma, aydınlatma ve ses kirliliği gibi konuların çok önemli olduğunun farkında olan Callpex, bu konularda sorun yaşamamak için lokasyonlarını da akıllı iklimlendirme sistemleri ile donattı.

Callpex Hakkında

Kurucu ortakları arasında Ali Sabancı, Haluk Emiroğlu, Prof. Dr. Kemal Cılız ve Turgut Gürsoy gibi isimlerin yer aldığı CALLPEX; İstanbul-Yozgat ve Bingol olmak üzere 3 farklı lokasyonda, 20’nin üzerinde kurumsal müşterisine, 1.450 çalışanı ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren, müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilebilen dış kaynak hizmetleri sunan bir çağrı merkezidir. CALLPEX; yetkin insan kaynağı, çağdaş teknolojik altyapısı ve etkin süreç yönetimi olanaklarıyla telekomdan havacılığa, finanstan e- ticaret’e kadar birçok farklı sektöre katma değerli hizmetler vermektedir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version