Haberler

Bankacılık teknolojisinde Odeabank farkı

Published

on

 

Bankacılık sektörünün genç oyuncusu Odeabank, şubelerini teknoloji üssüne dönüştürüyor.  “Gişe önü tablet kullanımı projesi” ile Türkiye’de bir ilke imza atan Odeabank, müşterilerine benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

“Kişiye özel bankacılık” vizyonuyla sektöre hızlı bir giriş yapan Odeabank, üst düzey teknolojik altyapısıyla da adından söz ettiriyor. Şubelerini “teknoloji üssü” olarak konumlandıran ve klasik banko anlayışını yıkarak açık gişe konseptini geliştiren Odeabank, son olarak “gişe önü tablet projesini” hayata geçirdi.

Bu yenilik ile, Odeabank şubelerini ziyaret eden müşteriler, gişe önünde bulunan Windows 8 tabanlı tabletler sayesinde işlemlerinin yapılmasını beklerken banka kampanyalarından haberdar olabilecek, gişe çalışanı tarafından gerçekleştirilen işlemi tablet üzerinden izleyebilecek ve dekontunu görüntüleyebilecek. Dekontunu basılı almanın yanı sıra elektronik olarak da almak isteyen müşteriler, yine  tableti kullanarak banka veri tabanında kayıtlı bulunan e-posta adreslerine dekontlarını gönderebilecek.

Son olarak da işlemlerini tamamlayan Odeabank müşterileri şubeden aldıkları hizmetin kalitesini  değerlendirebilecek, bu sayede Odeabank hizmet kalitesini müşterilerinin geri bildirimleri ile sürekli iyileştirecek.

Odeabank şubeleri adeta “bankacılık teknolojisi üssü”

Şubelerindeki bekleme alanlarını da müşterilerinin rahatını düşünerek tasarlayan Odeabank, misafirlerinin şube içerisinde geçirdikleri zamanı verimli ve zevkli hale getirebilmek için fark yaratacak uygulamalara imza atıyor. Üzerinde interaktif uygulamaların ve oyunların bulunduğu dokunmatik masaların yanı sıra bilgilendirici dijital ekranları da kullanıma sunuyor. Odeabank, sadece sıra numarası ve tanıtımlarla sınırlı olmayan, piyasa bilgileri ve gündemdeki haberlerin gösterildiği bilgilendirme ekranları ve kablosuz internet erişimiyle de sektörde ilkleri gerçekleştiriyor.

Şube vitrinlerinde bulunan ve bankacılıkla ilgili bilgi almak isteyen herkesin kullanabileceği dokunmatik ekranlarıyla rakiplerinden oldukça farklı bir hizmet sunan Odeabank, örnek fiyatlama tablolarından mevcut kampanyalarına kadar birçok hizmeti müşterilerine multimedya desteğiyle sunuyor. Hizmetlerle ilgili bilgi almak isteyen Odeabank müşterileri 7/24 444 8 444 İletişim Merkezi ile sesli ve görüntülü görüşme imkanına da sahip.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version