Haberler

Avea’ya 2 büyük ödül birden…

Published

on

Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, 21 Şubat’ta, Las Vegas’ta dünya devlerinin yarıştığı 8. Stevie Awards’tan 2 büyük ödülle dönerek, müşteri hizmetlerindeki başarısını bir kez daha tescilledi

  “Yılın Müşteri Hizmetleri Lideri” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü, Avea Müşteri Hizmetleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat’a verilirken; Avea Müşteri Hizmetleri de “Yılın Müşteri Hizmetleri Merkezi” kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’nün sahibi oldu.

Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında verilen dünyanın en prestijli ödülleri Stevie Awards, 21 Şubat’ta, Las Vegas’ta düzenlenen bir galayla 8’inci kez sahiplerini buldu. Müşteri hizmetlerindeki başarısıyla hâlihazırda çok sayıda saygın ödüle sahip olan Avea, en önemli 2 kategoride aldığı ödüllerle en iyi müşteri deneyimi sunma iddiasındaki başarısını bir kez daha tescilledi.

Abonelerine en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere yaptığı birbirinden başarılı çalışmalarla bundan önce de pek çok uluslararası ödüle layık görülen Avea; satış, iş geliştirme, müşteri hizmetleri ve “çağrı merkezi” profesyonellerinin başarılarının dünya çapında yüzlerce yöneticinin oylarıyla tasdik edilip ödüllendirildiği Stevie Awards’tan bu yıl 2 büyük ödülle döndü.

 

‘Yılın Müşteri Hizmetleri Lideri’ kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü Avea Müşteri Hizmetleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat’a sunulurken; Avea Müşteri Hizmetleri de ‘Yılın Müşteri Hizmetleri Merkezi’ kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’nü kucakladı.

Orçun Onat: “Self servis kanallarda daha da büyümeyi hedefliyoruz”

Dünya devlerinin yarıştığı bir platformdan ödülle dönmenin gurur verici olduğunu söyleyen Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, aldıkları ödülleri ise şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimize tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan, eşsiz bir deneyim yaşatmaya odaklı bir vizyonumuz var. Bu vizyonun iki temel noktası da teknoloji ve insan. Hem teknolojiye hem de çalışanlarımıza yaptığımız yatırımların karşılığını da bu değerli ödüllerle alıyoruz. Müşterilerimiz bizimle ayda yaklaşık 19 milyon temas kuruyor. Bu temasları dikkatlice ve detaylıca analiz edip müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde okumaya gayret ediyoruz.”

Avea Mobil Online İşlem Merkezi uygulamasının, abonelerine birçok işlemi müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan ücretsiz bir şekilde yapabilme özgürlüğü tanıdığını belirten Orçun Onat, Web ve IVR ile birlikte ‘self servis’ kanallarda daha da büyümeyi hedeflediklerini söyledi ve ekledi:“Toplam Müşteri Kontağı içerisinde Self Sevis Kanal kullanım oranımız 2013 yılında yüzde 88 olarak gerçekleşti. Müşterilerimiz işlemlerinin 10’da 9’unu self servis kanallar üzerinden yaparken; akıllı telefonlarda kullanılan ve ücretsiz olarak sunduğumuz Avea Mobil İşlemler uygulamamız ise sektörün en beğenilen uygulaması oldu. Müşterilerin bulunduğu her kanalda olmak bizim için çok önemli. Farklı müşteri beklentilerine göre hem kanal çeşitliliğimizi hem de konu ve segment bazlı uzmanlaşmayla müşterilerimize verdiğimiz hizmetin içerik ve kalitesini artırıyoruz.”

Avea, 2013 yılında da IMI Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri’nde “En İyi Çağrı Merkezi” ve “Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi” kategorilerinde birincilik ödülü, “En iyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ise “En Övgüye Değer” ödülünü almıştı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version