Haberler

Arçelik A.Ş. Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporlarına toplam 10 ödül

Published

on

Arçelik A.Ş., Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) tarafından 2012 yılı Faaliyet Raporu ile dayanıklı tüketim sektöründe “Altın Ödül” dahil olmak üzere iki ödüle layık görülürken, 2011 yılı Sürdürülebilirlik Raporu ile de yine dayanıklı tüketim sektöründe “Altın Ödül” de dahil olmak üzere dört ödüle hak kazanmıştı.


Arçelik A.Ş. ayrıca Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları ile kurumsal raporlama alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen ARC Ödülleri’nde de 4 ödüle birden layık görüldü. Böylece şirketin Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporları toplamda 10 ödül almış oldu. 

Arçelik A.Ş., Faaliyet ve Sürdürülebilirlik raporlarıyla Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) tarafından verilen 6 ödülün ardından ARC Ödülleri’nde de 4 ödüle layık görülerek toplam ödül sayısını 10’a çıkardı.

LACP’den Arçelik A.Ş. Faaliyet ve Sürdürülebilirlik Raporlarına 6 Ödül

San-Diego merkezli ‘Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP)  tarafından her yıl uluslararası platformda düzenlenen yarışmada; bu yıl 25 ülkede, farklı sektörlerden dünyanın önde gelen şirketleri tarafından yapılan 6000’den fazla başvuru yer aldı. Şirketlerin faaliyet raporları, ‘İlk İzlenim, Rapor Kapağı, Hissedarlara Mektup, Rapor Anlatım Dili, Rapor Finansalları, Yaratıcılık, Mesaj Açıklığı ve Bilgi Erişimi’ kriterleri dikkate alınarak değerlendirildi. Arçelik A.Ş.’nin; Duayen Creative Ajansı işbirliği ile hazırladığı 2012 yılı Faaliyet Raporu, dayanıklı tüketim sektöründe ‘Altın Ödül’ de dahil olmak üzere, iki ödüle layık görüldü.

 Arçelik A.Ş. Faaliyet Raporu, Altın Ödül’e ek olarak;

–          Top 20 Turkish Annual Reports of 2012 (2012’in Türkiye’den Başvuru Yapan En İyi 20 Faaliyet Raporu) kategorisinde ödüllendirildi.

Arçelik A.Ş.’nin 2011 yılı Sürdürülebilirlik Raporu da aynı yarışmanın “Sürdürülebilirlik Raporları” kategorisinde, kendi ciro sınıfında sektör bağımsız olarak “Altın Ödül” de dahil olmak üzere, dört ödüle layık görüldü. Altın Ödül’ün yanısıra ödül aldığı kategoriler;

–       Top  50 Annual Report Europe – Middle East – Africa Region (Avrupa, Ortadoğu, Afrika Bölgesinin En İyi 50 Sürdürülebilirlik Raporu)

–       Best Annual Report Letter to Shareholders – Bronze Europe – Middle East -Africa Region ( Avrupa, Ortadoğu, Afrika Bölgesinin En İyi Hissedar Mektubu – Bronz kategori )

–       Top 20 Turkish Annual Reports of 2011 (2011’in En İyi 20 Sürdürülebilirlik Raporu) oldu.

4 Ödül de ARC’den

Amerika merkezli MerComm tarafından bu yıl  27.’si düzenlenen ve şirketlerin yıllık faaliyet ve sürdürülebilirlik raporlarının değerlendirildiği Uluslararası ARC Ödülleri Yıllık Rapor Yarışması’nda Arçelik A.Ş. 4 ödül birden almaya hak kazandı. Farklı sektörlerden şirketlerin yarıştığı ARC Awards’te bu yıl 34 ülkeden 2.260 rapor, 21 farklı alt kategoride yarıştı. Ödüller, ABD’nin New York City şehrinde düzenlenen Gold&Grand Gala Ödül Töreninde 26 Eylül 2013 tarihinde verildi.

Arçelik A.Ş., 2012 Faaliyet Raporu ile tüketici ürünleri sektöründe yazılı metin kategorisinde Altın Ödül, basım ve üretim kategorisinde ise Bronz Ödül’ün sahibi oldu. Arçelik A.Ş., 2011 Sürdürülebilirlik Raporu ile de yazılı metin kategorisinde Gümüş Ödül, kapak/tasarım alanında Bronz Ödül’ü aldı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version