Diğer Enerjiler

APC by Schneider Electric’in yeni kesintisiz güç kaynağı

Published

on

APC by Schneider Electric’in yeni kesintisiz güç kaynağı Symmetra PX 96 kW maliyet, boyut ve güvenilirlik ihtiyaçlarını karşılayabilme garantisi veriyor

Entegre kritik güç ve soğutma hizmetlerinde global bir lider olan APC by Schneider Electric’in, yeni kesintisiz güç kaynağı ürünü Symmetra PX 96kW, kullanıcılara bir Sunucu Odası Çözümü veya Veri Merkezi parçası olarak yapılandırma esnekliği sunuyor.

InfraStruxure mimarisinin ayrılmaz bir parçası olan Symmetra PX, çalıştırmadan genişlemeye kadar hem yönetilebilir hem de basitleştirilmiş tasarımlar sunuyor. Otomatik diagnostik becerileri ve standartlaştırılmış modülleri, insan hatası riskini azaltarak bütün veri merkezinin ve sunucu odasının güvenilirliğini arttırıyor. Ayrıca,  mevcut Symmetra PX ailesinde bulunan yedekleme ve ölçeklenebilirlik, daha yüksek güç yoğunluğu ve çalışırken değiştirilebilir modüler güç dağıtımı gibi temel özellikleri de sunarken, sistem bulunabilirliğinin ve becerisinin sağlanmasına yardımcı oluyor ve ek programlar ile soğutma maliyetlerini düşürüyor.

Symmetra PX 96, değişen BT taleplerine uygun çözümler sunuyor…
Symmetra PX 96 sisteminin mimarisi, gelecekteki raf gücü gereksinimlerini tahmin etme ihtiyacını ortadan kaldırarak BT yöneticilerinin sürekli değişen güç taleplerine göre, gücü ve çalışma süresini en uygun hale getirebilmesine olanak veriyor. Symmetra PX’in sunduğu verimli sistem çözümleri hakkında bilgi veren APC by Schneider Electric Kurumsal Sistemler ve Servisler Kıdemli Başkan Yardımcısı Dave Guidette, “Müşteriler mevcut veri merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılayan ve aynı zamanda kendilerinin gereksinimleri değişirken genişleyebilme yeteneğine sahip olan sistemleri kullanmak için esneklik istiyor. Enerjiyi verimli kullanan Symmetra PX 96kW, N+1 yedekleme becerisiyle 100kW’ın altında ölçeklenebilen çözümlere ihtiyaç duyan müşteriler için, daha büyük UPS sistemlerinin sunduğu özellikleri yitirmedikleri, ideal bir çözüm” dedi. Entegre bir modüler güç dağıtımı özelliğine sahip olan Symmetra PX 96 çalışırken değiştirilebilen güç dağıtımı sistemi ile veri merkezlerinin çalışmama sürelerine ihtiyaç duymadan yüksek kullanılabilirlik gereksinimlerini değerlendirmesini ve bunlara cevap vermesini sağlıyor.

Symmetra PX 96kW sistemi, iki adet 600 mm’ lik kasa içinde bulunuyor ve verimlilik ve yedekleme olanaklarını artırırken bataryaların ömrünü uzatıyor. Daha uzun ömürlü ve daha güçlü bataryalar yüzde 25 daha fazla çalışma süresi sağlarken sistemin genel ayak izini de azaltıyor. 32kW ile 96kW arasındaki gücü, çalışma süresi ve güç dağıtımı için ölçeklendirilebilen ve oldukça esnek bir güç dağıtım sistemine sahip olan Symmetra PX  ailesi, sınıfındaki bütün UPS sistemleri arasında en iyi maliyet profilini sunarken, günümüzün veri merkezlerinin gerektirdiği yüksek yoğunluğu, kullanılabilirliği ve güvenilirliği artırıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version