Etkinlikler & Fuarlar

ANKOMAK 21-25 Mayısta yeniliklerle TÜYAP’ta

Published

on

 

Uluslararası İş Makineleri, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı, 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında, 80 farklı ülkeden katılımcısı ile sektörün 30. kez en önemli buluşması olmaya hazırlanıyor.

 

Türkiye’nin “İş Makinası Fuarı”  olarak bilinen ANKOMAK Fuarı ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar A.Ş. organizasyonuyla 2014’te yeni yeri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

 

İki yılda bir düzenlenen Fuar, Türkiye’de sektöründe Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı tek fuar olma özelliği taşıyor. ANKOMAK Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı, 30 yıllık deneyim ve uluslararası marka bilinirliği ile gündemi belirleyen uluslararası bir zirve niteliğinde 20. kez kapılarını açacak.

2012 yılında 350’ye yakın katılımcı firmayı 80 farklı ülkeden 20.000’in üzerinde uluslararası ziyaretçiyle buluşturan ANKOMAK’ın ziyaretçilerini müteahitler, mühendisler, teknisyenler, belediye ve kamu satın alma yetkilileri oluşturuyor.

İş makineleri, tünel açma makineleri, yol açma makineleri,  delme ekipmanları, madencilik ekipmanları, taş üretim ekipmanları, kaldırıcı, yükseltici, taşıyıcı ekipmanlar kısaca inşaat ve iş makineleri sektörünü bir araya getiren tüm unsurlar da katılımcı olarak fuarda yer alıyor.

İnşaat sektörü ve iş makinaları sektörünün dev buluşmaları Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul ve Ankomak Mayıs ayında peş peşe TÜYAP’ta…

İnşaat sektörünün iki deneyimli fuar organizatörü EUF ve YEM  (Yapı Endüstri Merkezi) ITE GROUP Plc çatısı altında Mayıs 2014’te inşaat sektörüne peş peşe hareket getirecek.  6-10 Mayıs 2014 arasında düzenlenecek olan 37. Yapı Turkey Build Fuarı’nın hemen ardından 21-25 Mayıs 2014 arasında düzenlenecek olan iş makinaları sektörünün zirvesi ANKOMAK gerçekleşecek.  Her iki fuarın ardarda organizasyonu ile oluşacak sinerji Mayıs ayını inşaat sektörü zirvesine dönüştürecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version