Etkinlikler & Fuarlar

Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerine kavuşuyor

Published

on

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından gerçekleştirilen 12. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması’nın sonuçları, 4 Haziran Salı akşamı saat 19.15’te Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ödül Töreni’nde açıklanacak.

Özel sektör, Kamu Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve genç iletişimcilerin yarıştığı ödül töreni, devlet erkanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP Mukim Temsilcisi Yardımcısı Matilda Dimovska başta olmak üzere, jüri üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri, iletişimciler ve medya mensuplarının katılımıyla gerçekleşecek.

Bu yıl da Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile yapılan işbirliği neticesinde; sosyal ve çevresel etkileri en iyi ele alan projeye UNDP Özel Ödülü’nün verileceği gecede büyük ödül, jür özel ödülü, kategori ve genç iletişimciler kategorisi ödülleri verilecek.

12. Altın Pusula Seçici Kurul Üyeleri; KALDER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, BG İletişim Ajans Başkanı Bârika Göncü, PwC Türkiye Kadından Sorumlu Lider Beste Gücümen, Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Doğan Satmış, Dünya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Feyzan Top, TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi Başkanı Hakan Güldağ, T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi Şube Müdürü Halil Demirtaş, UNDP – Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Uluslararasi Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktör Yardımcısı Hansın Doğan, T.C. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter, Socar Türkiye Enerji Başkanı ve CEO’su Kenan Yavuz, ETİ Pazarlama Hizmetleri Müdürü Merve Erdebil, Yıldız Holding İstişare Konseyi Üyesi Metin Yurdagül, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr . Ruken Öztürk, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, İş Bankası Kurumsal İletişim Bölüm Müdürü Suat Sözen, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Vahap Munyar ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü’den oluşuyor.

Altın Pusula Genç İletişimciler kategorisi Seçici Kurul Üyeleri ise; 41? 29! Ajans Başkanı Alemşah Öztürk, IPTV Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ünaldı, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat, İnternet Ekipler Amiri Serdar Kuzuloğlu, Project House Yönetici Ortağı Serhat Akkılıç, Dijital Büro İstanbul Genel Müdürü Uğur Şeker, Useful Kurucu Ortak Özgür Alaz.

12. Altın Pusula Ödül töreni; Haliç Kongre Merkezi, PİA, Quattro, Brandage, Campaign, Halklailiskiler.com, Marketing Türkiye, Mediacat, Medyaloji, ElaPROtv, İltek, Memorial, BSNODS, e-PR.net, Kurumsalhaberler.com, Medya Takip Merkezi, Message Marketer, Özlem Kristal ve Traffickurye sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD)

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, Türkiye’deki halkla ilişkiler uzmanlarını bir çatı altında toplayarak, meslek içi dayanışma sağlamak, mesleğin tanınması, yerleşmesi ve gelişmesi yolunda çalışmalar yapmak amacıyla 1972 yılında kuruldu. Başlangıç döneminde öncelikle halkla ilişkiler mesleğinin kamuoyunda tanınmasını sağlayan Dernek, daha sonraki dönemlerde dünyaya açılarak IPRA, CERP, Global Alliance ve diğer ulusal ve uluslararası mesleki kuruluşlarla bağlantı kurmuş ve halkla ilişkiler mesleğini profesyonel kimlik olarak kabul eden yüzlerce üye kazanmıştır. Dernek, CERP (Avrupa Halkla İlişkiler Federasyonu) ve Global Alliance yönetiminde bulunmaktadır. Her yıl eğitim, forum, seminer gibi birçok etkinliğe imza atan Dernek’in bu yıl on ikincisini düzenlediği Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri sektörde ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. TÜHİD, TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi’nde temsil edilmektedir. Kalder Üyesidir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version