Haberler

Almira, 20. yılını yeni şubeleriyle kutluyor

Published

on

Almira Car Rental Services, turizm sezonunu altı yeni şube açarak karşılıyor. 20 yıllık deneyimi ile hızlı ve güvenilir hizmetteki iddiasını yurt içindeki müşterilerine taşıyan Almira Car Rental Services, yaz sezonu itibariyle ülke genelindeki şubeleşme yatırımlarına hız verdi. Almira Car Rental Services; Alsancak ve Buca olmak üzere ikisi İzmir’de, diğerleri Bursa, Kayseri, Manisa ve Samsun’da olmak üzere altı yeni şube daha açtı. Almira böylece Türkiye genelindeki şube sayısını 24’e yükseltti.

 

Hedef, yıl sonuna kadar hizmet noktalarının sayısını 27’ye çıkarmak

Otomobil kiralama taleplerini en hızlı şekilde karşılamak üzere 2013 yılında da yatırımlarını kesintisiz olarak sürdüreceklerini belirten Almira Car Rental Services Yönetici Ortağı Alper Akbay, “2013 yılını büyüme ve hizmet çeşitlerimizi artırma yılı ilan ettik” dedi. Bursa, Kayseri, Manisa, Samsun ve İzmir ile birlikte Türkiye genelinde 24 ilde hizmet verdiklerini kaydeden Akbay, hedeflerinin yıl sonuna kadar şube sayısını daha da artırarak, müşterilerinin her bölgeden ve kolayca ulaşabilecekleri araç kiralama adresi olmayı hedeflediklerini belirtti.

2013 modellerle gelen uygun fiyat ve kaliteli hizmet avantajı

Almira Car Rental Services, 2000 araçlık zengin marka ve 2013 model otomobil alternatiflerini müşterilerine uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışı ile sunarak sadık müşteri potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Filo yatırımlarına da hızla devam eden Almira Car Rental Services, tamamı 2013 model yeni araçlar ile hizmet veriyor. Almira müşterilerine; BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Seat, Ford, Hyundai, Nissan, Fiat, Skoda, Renault ve Citroen başta olmak üzere geniş yelpazede araç kiralama seçenekleri sunuyor. Almira müşterileri, istedikleri her marka otomobili, uygun fiyat ve koşullarla ihtiyaç duydukları her an, 7 gün/24 saat fark etmeksizin kiralayabiliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version