Etkinlikler & Fuarlar

Allison şanzımanları ile yeni 5. NESİL kontrolleri Comvex 2013’te

Published

on

 

Ticari araçların lider tam otomatik şanzıman üreticisi Allison, Torqmatic®  ve 3000 Serisi™  şanzımanları ile yeni 5. NESİL elektronik kontrollerini 14-17 Kasım’da düzenlenen COMVEX 4. Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergiledi.

 Allison Transmission, geliştirilmiş 5. NESİL şanzıman kontrol sistemlerini COMVEX İstanbul 2013 fuarında sergiledi.  Ayrıca Allison, dağıtım, atık toplama, inşaat ve acil durum araçları gibi farklı kamyon uygulamaları için üretilen 3000 Serisi™ ile şehir içi ve şehirlerarası otobüsler için geliştirdiği Torqmatic® şanzıman teknolojilerini de fuar katılımcılarına aktardı. Allison standını ziyaret edenler, motor kapasiteleri 336 kW/450 bg’e kadar olan kamyon uygulamalarında kullanılan Retarder’lı 3000 Serisi şanzıman ve motorları 194 kW/260 bg’e kadar olan otobüsler için ideal olarak üretilen T280R şanzıman modellerini incelediler. Allison Transmission, Salon 12’de 1220A standında yerini aldı.

Allison’ın yeni 5. NESİL elektronik kontrol sistemleri ve bileşenleri de fuarda sergilendi. Euro 6 motorlara ve yeni nesil araçların elektronik yapılarına uygun olarak tasarlanan bu yenilikçi kontroller, önemli yazılım ve donanım iyileştirmeleri ile Allison’ın mevcut vites stratejilerine uyumluluğu da arttırıyor. Ayrıca 5. NESİL kontrol modülüne eklenen yeni bir eğim ölçer, hassasiyeti ve tepki-verme duyarlılığı ile görevin gerekliliklerine göre performansı en ideal hale getiriyor. Yüke ve yol koşullarına bağlı olarak daha hızlı ve daha doğru vites geçişleriyle yakıt ekonomisinin artırılmasını sağlıyor.

Allison Transmission, A.Ş. hakkında

Allison Transmission (NYSE – New York Borsası: ALSN), orta ve ağır ticari araçlar için dünyanın en büyük tam otomatik şanzıman üreticisi ve transit otobüsler için hibrid sevk sistemleri sağlayıcısıdır. Allison şanzımanları, atık, inşaat, itfaiye ve acil durum, dağıtım, otobüs, karavan, savunma ve enerji gibi farklı alanlardaki uygulamalarda kullanılmaktadır. 1915’te kurulan Allison’ın Genel Müdürlüğü Indianapolis, Indiana, A.B.D.’dedir ve yaklaşık 2,800 çalışanı bulunmaktadır. 80 ülkede faaliyet gösteren Allison Transmission’ın, Çin, Hollanda ve Brezilya’da merkez ofisleri ve Hindistan, Macaristan ve Amerika’da üretim tesisleri yer almaktadır. Allison dünya çapında 1,400 bağımsız distribütör ve bayi lokasyonuna sahiptir. Allison hakkında daha fazla bilgi, allisontransmission.com’dan edinilebilir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version