Etkinlikler & Fuarlar

Aktaş Holding bayilerini Bulgaristan’da ağırladı

Published

on

  • Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan Aktaş Holding, Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleştirilen bayi toplantısında iş ortaklarıyla bir araya geldi.
  • Aktaş Holding’in AB ülkelerine yönelik üretim yapan Plovdiv üretim merkezini de ziyaret eden bayiler tesis ile ilgili bilgi aldılar.

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80’den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip şirketleri bünyesinde barındıran Aktaş Holding, satış ve ürünlerin değerlendirildiği bayi toplantısında paydaşlarıyla bir araya geldi.

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleştirilen toplantıya Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, Aktaş Holding İş Geliştirme Müdürü Armağan Tişli ile Aktaş Holding’in Türkiye’de satış operasyonunu yürüten bayiler katıldı.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş

Aktaş Holding’in Türkiye pazarındaki 2013 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasını Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş gerçekleştirdi.

Aktaş: “Aktaş Holding Türkiye’de Pazar Lideri”

Aktaş Holding’in 2013 yılında önemli bir yönetim yapılandırması gerçekleştirdiğini belirten Şahap Aktaş; “Türkiye ve dünya üzerinde faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde çalışma arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Yeni çalışma stratejilerinin belirlenmesiyle birlikte iç ve dış pazardaki pazar payının arttırılmasına yönelik yaptığımız bu toplantıların, bizler için son derece önemli olduğunu belirtmek isterim. Aktaş Holding olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlarda her geçen gün daha iyi noktalara gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyada ilk 3 firma arasında olmamızın yanı sıra Türkiye’de de pazar lideriyiz. Türkiye pazarında faaliyet gösteren bayilerimizi Bulgaristan’daki üretim tesisimizde özellikle ağırlamak istedik. Hem farklı bir lokasyonumuzu tanıttık hem de buradaki çalışma arkadaşlarımız ile tanıştırdık” şeklinde konuştu.

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol

“Aktaş Holding Geleceğe Yatırım Yapıyor”

Şahap Aktaş’ın ardından sözü Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol aldı. Türkiye ve Dünya ekonomisindeki son durumu ve geleceğe yönelik ekonomik verileri istatistiki bilgilerle katılımcılara aktaran Erol, “Aktaş Holding’in 2023 yılında faaliyet gösterdiği ulaşım grubunda dünya lideri olma hedefi var. Bu bizim için önemli bir hedef. Sürdürülebilir geleceği sağlamak için gelecek politikalarını şimdiden oluşturmamız gerekiyor. Çünkü Aktaş Holding olarak bugün için değil 2023 için, hatta 2050 yılı için hedeflerimizi belirliyoruz” dedi.

“Yılsonu Büyüme Hedefi Yüzde 15”

Aktaş Holding’in geleceğe yönelik oluşturduğu yapılanma modellerini ve holding büyüme rakamlarını aktaran Erol, “Aktaş Holding olarak dünya liderliğine yürürken en temel hedeflerimizden bir tanesi, yaygın üretim merkezlerimiz için verimliliği en üst seviyeye taşımak. Bu nedenle çalışmalarımızı verimlilik esasına göre yapılandırdık. Hedeflerimiz bir yandan yukarı taşınırken bir yandan da verimlilik açısından üst seviyeye çıkartılıyor. Bu çalışmalar sonrasında büyümemizi daha etkin sürdürebileceğiz” dedi.

Katılımcılar toplantılar sonrasında Aktaş Holding’in Bulgaristan’da üretim yapan fabrikasını gezdiler.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version