Diğer İmalatlar

3M, işçi sağlığı ve iş güvenliği alanında farkındalığı artırmaya devam ediyor

Published

on

İşçi sağlığı ve iş güvenliği alanında çok sayıda sektöre yenilikçi ürünler sunan 3M, Türkiye’deki farkındalığı artırmak için gerçekleştirdiği projelere devam ediyor. Son olarak 3M Türkiye’nin, Bursa’da yer alan uluslararası Componentan Dökümcülük firması çalışanları arasında düzenlediği yarışma büyük ilgi gördü…

İnovasyon devi 3M, işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda çok sayıda sektöre sunduğu yenilikçi ürün ve çözümlerin yanı sıra toplumda farkındalık yaratmak ve artırmak suretiyle Türkiye’deki işçi kazalarının azaltılmasına katkı sağlıyor. Sürdürdüğü eğitim ve sosyal sorumluluk projeleriyle iş sağlığı alanındaki bilinci artırmaya yönelik çalışmalar sürdüren 3M, son olarak Bursa-Orhangazi’de yer alan Componentan Dökümcülük firmasının 1500 çalışanı arasında çarkıfelek yarışması düzenledi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda önemli bilgilerin de aktarıldığı ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği yarışma sonunda katılımcılar, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Düzenlediği eğitim ve yarışmalar dışında 3M, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile imzaladığı protokol sayesinde kamu spotundan, açık hava reklamlarına, dergi ilanlarından sponsorluk çalışmalarına kadar pek çok platformda geniş bir kitleye seslenerek işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda bilinci artırmayı hedeflemektedir. Firma, gerek işveren gerekse işçilere yönelik düzenlediği eğitimlerle son beş yıl içinde 85 binden fazla kişiye ulaştı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version