Haberler

3M, Energy Star Ödülü’ne 10. kez layık görüldü

Published

on

 

 

3M, EPA Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10. kez layık görülerek bir rekora imza attı. 3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes, “3M olarak operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve karşılığını da alıyoruz” dedi.

 

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, sürdürülebilirlik alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. 3M, ABD Çevre Koruma Kurumu’nun (Environmental Protection Agency – EPA) Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10. kez layık görülerek bir rekora imza attı. Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü, enerji tasarrufu alanındaki en iyi uygulamalara ve bu alanda yüksek performans gösteren kurumlara veriliyor.

‘Ulaşılması zor bir rekora imza attık’

3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes’ın yaptığı açıklamada, “3M olarak, 10 yıl üst üste Energy Star Sürdürülebilir Mükemmelik Ödülü’nü almak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Sorumluluk sahibi enerji yönetimi, duyarlılığımızı göstermenin yanı sıra markamızı ve sektördeki yerimizi güçlendirmede de önemli bir rol oynuyor. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki tesislerimizin birçoğunda enerji yönetimi, uzun yıllardır odaklandığımız konuların başında geliyor. Operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve çabalarımızın karşılığını almaya devam ediyoruz.” diyerek ödülle ilgili görüşlerini dile getirdi.

3M hakkında

3M, 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiriyor ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştürüyor. Tüm iş süreçlerinde inovasyonu temel alan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veriyor; müşterilerinden ilham alarak yaratıcı çözümler üretiyor. Yıllık satış rakamı 31 milyar dolar olan ve 70 ülkede faaliyet gösteren 3M’in dünya çapında 89.000 çalışanı bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için www.3M.com’u ziyaret edebilir ya da Twitter’da @3Mnews hesabını takip edebilirsiniz.

3M Türkiye hakkında

Dünyada 110 yılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dahiyane ürünlere dönüştüren 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de, 400’den fazla çalışanı ile faaliyet gösteriyor. 3M Türkiye, Çerkezköy’de kurulu üretim tesisinde Ar-Ge’ye sürekli yatırım yaparak, müşterileri için lokal çözümler üretiyor. Kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde, endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunuyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version