Haberler

3G ağ geçidi Option GlobeSurfer3+ satışa sunuldu

Published

on

Her ölçekten işletmelerin yanı sıra ev kullanıcılarının da kullanabildiği 3G ağ geçidi Option GlobeSurfer3+ ile 3G bağlantısı WiFi aracılığıyla 254 kullanıcıya kadar paylaştırılabiliyor. Dosya ve yazıcı paylaşımına da olanak tanıyan Quad-band 3G özellikli GlobeSurfer3+ ile analog DECT, masa telefonları ve santraller GSM şebekesi üzerinden kullanılabiliyor; SMS gönderilip alınabiliyor.

 

Dünyanın önde gelen kablosuz teknoloji ürünleri geliştiricileri arasında yer alan Belçika merkezli Option tarafından geliştirilen 3G ağ geçidi GlobeSurfer3+, Bircom güvencesi ile satışa sunuldu.

Modern tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken Option GlobeSurfer3+, her ölçekten işletmelerin yanı sıra ev kullanıcılarının da kullanabildiği bir ürün olarak öne çıkıyor. 3G bağlantısının WiFi ağı aracılığıyla güvenli bir şekilde birden fazla cihaz ve kullanıcıya paylaştırılmasını sağlayan ürün, ev ve işyerlerinin yanı sıra karavan, tekne ya da şantiye gibi yerlerde de kullanılabiliyor.

İnternetiniz hiçbir zaman kesilmeyecek

850/900/1900/2100 MHz frekanslarında çalışabilen Quad-band 3G özellikli GlobeSurfer3+, WiFi router olarak 254 kullanıcıya kadar destekliyor. DSL şebekesinde bir sorun yaşanması ve bağlantının kesilmesi halinde 3G bağlantı otomatik olarak devreye girerek evde ya da ofiste internetsiz kalmaya son veriyor.

14.4 Mbps’e kadar indirme (download), 5.76 Mbps’e kadar yükleme (upload) hızı sunan ürünün RJ11 portu üzerinden analog DECT, masa telefonları ve santraller GSM şebekesi üzerinden kullanılabiliyor. Çağrı bekletme ve yönlendirme gibi işlemlere de olanak tanıyan ürün sayesinde alma/gönderme gibi çeşitli SMS yönetim fonksiyonları da gerçekleştirilebiliyor.

Dosya ve yazıcı paylaşımı

GlobeSurfer3+ ile dosya ve yazıcı paylaşımı yapmak da son derece kolay. USB portundan bağlanan merkezi sabit diskler ve yazıcılarla kullanılabilen cihaz sayesinde, kullanıcılar sabit diskleri kullanarak dosya yedekleyebilme ve paylaşabilmenin yanı sıra dokümanlarını da yazdırabiliyorlar. Ayrıca, merkezi sabit disklerdeki müzik ve film dosyaları da ağ üzerinden oynatılabiliyor.

GlobeSurfer3+’ın ön yüzündeki geniş LED ekran sayesinde kullanıcılar cihazın, WiFi ve ağ durumunun yanı sıra gelen SMS ve cevapsız çağrılarla ilgili olarak tek bakışta bilgi sahibi olabiliyorlar. Daha geniş kapsama alanına ihtiyaç duyulduğunda, cihaz üzerinde yer alan harici girişe anten takılarak büyük alanlarda da hızlı ve sorunsuz bir bağlantı sağlanabiliyor.

Entegre güvenlik duvarı (firewall) ve kurumların ofisleri arasında güvenli bağlantılar kurabilmesini sağlayan VPN tünelleri gibi bir dizi güvenlik özelliği ile donatılan Option GlobeSurfer3+, Bircom güvencesi ile 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendler

Exit mobile version